Leiligheter i Puerto Mogan, Gran Canaria

. . . Hvis du ønsker en fredelig og lykkelig ferie i et behagelig klima og unike omgivelser . . .    ta kontakt med oss!

Leilighetene

Palmetre blant husene i Playa Mogan / Apartamentos El Petromar Palmetre blant husene i Playa Mogan Apartamentos El Petromar

Leilighetene El Petromar er det opprinnelige huset til en lokal fisker. Nåværende eier, sønn av en fisker fra Mogan, har pusset opp huset og forbedret det, og har bygget det om til fem leiligheter. Huset ligger i den opprinnelige fiskerlandsbyen. Det har takterrasse med enestående utsikt over området og omgivelsene, og sol hele dagen.

Leilighetene El Petromar er et eksempel på lokalbefolkningens stahet og utholdenhet. De ønsker ikke at eiendomsretten til deres land og hus skal overføres til andre. De verdsetter sterkt sine forfedres harde arbeid med å bygge hus på en tid da alle materialer måtte bæres frem til eiendommene. Soverom med 2 enkeltsenger / Soverom med 2 enkeltsenger Soverom med 2 enkeltsenger Soverom med 2 enkeltsenger De lokale innbyggerne ønsker å bevare sin identitet, og de ønsker å fortsette å bo her samtidig som de tilpasser seg alle endringer som modernisering og utvikling medfører.

Leilighetene med et og to soverom er fullt utstyrt, med nye kjøkken og bad. Leilighetene har fantastisk utsikt fra terrassene.

Ekstra bekvemmeligheter

Takterrassen / Takterrassen

Faks, email og tilgang til all informasjon du har bruk for når du er på ferie.

Vi har en liten båt som kan brukes til fisking eller til å besøke steder langs kysten. Det er fantastisk å dra med båt langs den krystallklare kysten til vakre,vanskelig tilgjengelige og veiløse strender.

Så hvis du ønsker en lykkelig og fredelig ferie i et fantastisk
klima og en uforglemmelig atmosfære, . . . nøl ikke
med å ringe til oss eller send oss en e-post!!


webdesign ved Square-Sun Web Design - web design, hosting and maintenance, databases, graphic designsquare-sun web design